Néhány hasznos tudnivalóval látunk el benneteket, hogy fennakadás nélük tudjátok élvezni az autómozi élményét.

 

– Melyik szektort válaszd? A különbség csak távolságban van a vetítéstől, ugyanis mindegyik hely szemben helyezkedik el, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy rosszabb minőségben látod a filmet. Értelemszerűen az első szektor közelebb, míg a hátsó távolabb helyezkedik el.

– Kapunyitás: 1 órával a vetítés megkezdése előtt. Kérünk benneteket, hogy ne érkezzetek sokkal korábban, mert nincs lehetőség a kapu előtt várni, a közelben lévő parkolók pedig nem hozzánk tartoznak.

– Kérjük, hogy amennyiben előre kifizettétek, akkor a jegyet, helyszíni átvétel esetén pedig a visszaigazolást készítsétek elő. 

– A helyfoglalás szektoron belül érkezési sorrendben történik, melyben a parkolószemélyzet lesz a segítségetekre a gyorsabb és problémamentes helyfoglalás érdekében. Kérünk benneteket, hogy minden esetben az általa kijelölt helyre álljatok. Amennyiben nem láttok tökéletesen, jelezzétek nekik és keresnek egy megfelelő helyet.

– A személyzet minden esetben a kollektív érdeket tartja szem előtt, ezért kérjük, hogy legyetek együttműködőek, ellenkező esetben a mozi területének elhagyására kötelezünk a           jegy árának vissza nem fizetésével.

– A parkolást követően van lehtőségetek a büfékben vásárolni, illetve ha előre megrendelted a menüt, akkor soron kívül átvenni. A hot-dogot értelemszerűen frissen készítjük.

– Csak készpénzes fizetésre van lehetőség a helyszínen, de előre is meg tudtok venni a büféből mindent.

– Sajnálatos módon egyelőre nincs lehetőség mosdó használatára, de ezt amint lehet, orvosoljuk.

– A hangot bérelt frekvencián keresztül hallhatjátok az autórádiótokon keresztül. Ha leparkoltatok, akkor kérünk titeket, hogy időben állítsátok be az FM 107,4 MHz-et.

– A film befejezését követően szintén a parkolószemélyzet segít mindenkinek, hogy zökkenőmentes legyen a terület elhagyás.